Careers

 • Vacature: Administratief Medewerker Inkoop

  17 Aug, 2018

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Administratief Medewerker Inkoop” met standplaats Venray. Kandidaten met korte reisafstand worden nadrukkelijk verzocht te reageren. Daarnaast is het belangrijk dat je administratief sterk bent en oog voor detail hebt. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, zodat jij goed kan schakelen tussen interne en externe partijen.

  Read More
 • Junior Business Consultant

  17 Jul, 2018

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Junior Business Consultant” met standplaats Waalre. Met enige regelmaat zult u ook werkzaamheden in Venray verrichten. In deze interessante en brede functie krijgt u mogelijkheid om diverse bedrijfsproblemen te analyseren en daadwerkelijk op te lossen. Daarnaast draait u mee op de financiële afdeling om ondersteuning te geven aan het team

  Read More
 • Vacature: B2B Sales Manager / Account Manager

  31 May, 2018

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “B2B Sales Manager/Account Manager”. In deze uitdagende en brede functie wordt een groot beroep gedaan op je zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en professionaliteit. Je zal onderdeel uitmaken van het sales en (product) marketing team bestaande uit 10 enthousiaste medewerkers.

  Read More
 • Vacature: Machine Operator

  21 Feb, 2017

  Als operator ben je samen met een collega verantwoordelijk voor een van de productielijnen waarop onze producten gemengd en verpakt worden. Je bent handig in het werken met machines en je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om het proces verder te verbeteren. Ook eventuele kleine (ver)storingen kun je zelfstandig oplossen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het op de juiste manier vullen en opstarten van de productmenger.

  Read More

Open Sollicitaties

Heeft u belangstelling om te werken bij Interchemie maar hebben wij op dit moment geen (passende) vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie met curriculum vitae en een brief waarin u aangeeft: naar welk soort functie u solliciteert hoeveel uren u wilt werken waarom u wilt werken bij Interchemie welke kennis, ervaring en kwaliteiten u meebrengt.


Als wij mogelijkheden zien voor samenwerking houden wij uw gegevens in portefeuille. Zodra een passend lijkende vacature ontstaat nemen wij contact met u op.


U kunt curriculum vitae met begeleidend schrijven sturen naar:


Interchemie Werken 'De Adelaar' BV

Laan van Diepenvoorde 25, 5582 LA, Waalre


of via e-mail naar: [email protected]


t.a.v. de heer M. Gellings