Careers

 • Vacature: QA&C en Improvement Engineer

  7 Jan, 2020

  QA&C en Improvement Engineer

  Als gevolg van de verdere groei van Interchemie Werken “De Adelaar” B.V. is er ook behoefte aan de verdere ontwikkeling van de QESH-afdeling. Samen met je overige collega’s binnen de afdeling voer je de dagelijkse werkzaamheden uit met betrekking tot onze kwaliteitssystemen (GMP en GMP+) en ben je voortdurend bezig om de productie processen verder te optimaliseren. Door je werkhouding, inzet en persoonlijkheid is het voor jou een vanzelfsprekendheid om met alle afdelingen binnen de organisatie samen te werken. Deze functie is goed in te vullen door personen welke werkervaring hebben opgedaan binnen de farmaceutische-,  levensmiddelen- of aanverwante industrie.

  Read More
 • Product Manager Feed Additives

  3 Dec, 2019

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Product Manager - Feed additives”. In deze nieuwe, uitdagende en brede functie zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van onze nieuwe feed additives product line-up (acidifiers, microbial additives, premix, probiotics, enzymes, amino acids, antioxidants en andere ingrediënten voor veevoeding). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het strategisch positioneren van Interchemie in deze competitieve industrie

  Read More
 • Vacature: Business Development Manager

  21 Nov, 2019

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Business Development Manager”. In deze uitdagende en brede functie bent u verantwoordelijk voor het in kaart brengen van nieuwe markten en prospects. Op zelfstandige wijze doet u marktonderzoek vanuit ons kantoor te Waalre waarna u contact legt met potentiële partijen en een hechte relatie opbouwt met nieuwe partners. U geeft opvolging aan verzoeken van bedrijven vanuit diverse landen om Interchemie producten te mogen importeren. U werkt nauw samen met uw collega’s van de sales en marketing afdeling en rapporteert rechtstreeks naar de CEO en verkoop directeur.

  Read More
 • Vacature: Regulatory Affairs Officer

  23 May, 2019

  Momenteel zijn wij ter uitbreiding voor onze vestiging in Waalre op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van: Regulatory Affairs Officer.
  Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, het doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de functionaris.

  Read More
 • Vacature: B2B Sales Manager / Account Manager

  29 Nov, 2018

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “B2B Sales Manager/Account Manager”. In deze uitdagende en brede functie wordt een groot beroep gedaan op je zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en professionaliteit. Je zal onderdeel uitmaken van het sales en (product) marketing team bestaande uit 10 enthousiaste medewerkers.

  Read More

Open Sollicitaties

Heeft u belangstelling om te werken bij Interchemie maar hebben wij op dit moment geen (passende) vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie met curriculum vitae en een brief waarin u aangeeft: naar welk soort functie u solliciteert hoeveel uren u wilt werken waarom u wilt werken bij Interchemie welke kennis, ervaring en kwaliteiten u meebrengt.


Als wij mogelijkheden zien voor samenwerking houden wij uw gegevens in portefeuille. Zodra een passend lijkende vacature ontstaat nemen wij contact met u op.


U kunt curriculum vitae met begeleidend schrijven sturen naar:


Interchemie Werken 'De Adelaar' BV

Laan van Diepenvoorde 25, 5582 LA, Waalre


of via e-mail naar: [email protected]


t.a.v. de heer A. Mateman