Careers

 • Vacature: Regulatory Affairs Officer

  4 Jan, 2022

  Momenteel zijn wij ter uitbreiding voor onze vestiging in Waalre op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van: Regulatory Affairs Officer.
  Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, het doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de functionaris.

  Read More
 • Vacature: Purchaser

  24 Sep, 2021

  Voor ons hoofdkantoor in Waalre zijn wij momenteel op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van:

  Purchaser 

  Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de commerciële vaardigheden, onderhandelingsvaardigheid, zelfstandigheid, het doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de functionaris. Van de juiste kandidaat wordt verwacht dat hij/zij de drive heeft om het inkoopproces continu te willen verbeteren als ook continu te zoeken naar mogelijkheden om het inkopen efficiënter te willen doen.

  Read More
 • Vacature: Human Resource Officer

  27 Aug, 2021

  Momenteel zijn wij ter uitbreiding voor ons hoofdkantoor in Waalre op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van HR Officer. Het betreft een nieuwe uitdagende functie en er zal daarom een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en professionaliteit van de functionaris

  Read More
 • Vacature: Productie monteur E&I/WTB

  18 Mar, 2021

  Interchemie Werken “De Adelaar” BV zoekt voor de productiefabriek in Venray een:
  Productie monteur E&I/WTB

  Read More
 • Vacature: QC Technician

  23 Mar, 2021

  Interchemie Werken “De Adelaar” B.V. is een snelgroeiende en internationaal opererende organisatie, actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen en diervoeders. Voor onze productielocatie in Venray zijn wij op zoek naar een: QC Technician

  Read More

Open Sollicitaties

Heeft u belangstelling om te werken bij Interchemie maar hebben wij op dit moment geen (passende) vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie met curriculum vitae en een brief waarin u aangeeft: naar welk soort functie u solliciteert hoeveel uren u wilt werken waarom u wilt werken bij Interchemie welke kennis, ervaring en kwaliteiten u meebrengt.


Als wij mogelijkheden zien voor samenwerking houden wij uw gegevens in portefeuille. Zodra een passend lijkende vacature ontstaat nemen wij contact met u op.


U kunt curriculum vitae met begeleidend schrijven sturen naar:


Interchemie Werken 'De Adelaar' BV

Laan van Diepenvoorde 25, 5582 LA, Waalre


of via e-mail naar: [email protected]


t.a.v. de heer A. Mateman

[profiler]
Memory usage: real: 9699328, emalloc: 9481832
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem