Careers

 • Vacature: Supervisor QC

  4 Jun, 2020

  Voor onze productielocatie in Venray zijn wij op zoek naar een: Supervisor QC Het doel van de functie: Het aansturen van het enthousiaste team van medewerkers binnen het chemisch analytisch laboratorium van Interchemie Werken “De Adelaar” B.V.. Binnen deze afdeling zorg je voor verdere optimalisatie van de lopende processen en zorg je voor de ontwikkeling en validatie van nieuwe analysemethoden. De werkzaamheden binnen het laboratorium bestaan uit het analyseren van grondstoffen en eindproducten middels (U)HPLC-apparatuur, FTIR, identificatietesten en diverse natchemische methoden. Dit alles gebeurd volgens vastgestelde procedures met betrekking tot onze kwaliteitssystemen GMP en GMP+. Door je werkhouding, inzet en persoonlijkheid is het voor jou een vanzelfsprekendheid om met alle afdelingen binnen de organisatie samen te werken. Als Supervisor QC rapporteer je rechtstreeks aan de QESH Manager.

  Read More
 • Vacature: RA Documentation Specialist

  19 Mar, 2020

  Momenteel zijn wij voor op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van: 

  RA Documentation Specialist

  Voor de afdeling Inkoop / RA (Regulatory Affairs). Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, nauwkeurigheid van werken, het doorzettingsvermogen, de service gerichtheid en de professionaliteit van de functionaris.

   
  Read More
 • Vacature: Qualified Person (QP) Trainee en QESH Officer

  18 Feb, 2020

  Als gevolg van de verdere groei van Interchemie Werken “De Adelaar” B.V. is er behoefte aan uitbreiding van het team van QP-ers (Qualified Persons). Op onze productielocatie in Venray worden geneesmiddelen en vitaminepreparaten gemaakt in droge en vloeibare vorm voor orale toediening in de veterinaire industrie. Onder begeleiding van de lead QP zul je een traject ingaan, om ingewerkt te worden op alle facetten van de processen binnen Interchemie Werken “De Adelaar” B.V.. Hieronder vallen het gehele productieproces, het logistieke proces en het chemisch analytisch laboratorium. Je gaat er voor zorgen dat alle vrijgegeven producten aan de juiste regelgeving voldoen. Daarnaast zul je binnen de QESH afdeling ingezet worden voor de dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot onze kwaliteitssystemen (GMP en GMP+). Door je werkhouding, inzet en persoonlijkheid is het voor jou een vanzelfsprekendheid om met alle afdelingen binnen de organisatie samen te werken.

  Read More
 • Vacature: Management Assistent(e) (32/40 uur)

  19 Feb, 2020

  Als management assistent heb jij een belangrijke rol binnen Interchemie. Het is jouw primaire taak om de CEO te assisteren in het goed uitvoeren van zijn rol. Je werkt nauw samen met je collega’s. Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, nauwkeurigheid van werken, het doorzettingsvermogen, de service gerichtheid en de professionaliteit van de functionaris.

  Read More
 • Vacature: (Junior) Maintenance en Project Manager

  4 Feb, 2020

  (Junior) Maintenance en Project Manager

  Als gevolg van de verdere groei van Interchemie Werken “De Adelaar” B.V. worden op beide locaties diverse grotere projecten opgestart die een goede begeleiding bij de uitvoering nodig hebben. Daarnaast dient het technisch onderhoud verder geprofessionaliseerd te worden.

  Read More

Open Sollicitaties

Heeft u belangstelling om te werken bij Interchemie maar hebben wij op dit moment geen (passende) vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie met curriculum vitae en een brief waarin u aangeeft: naar welk soort functie u solliciteert hoeveel uren u wilt werken waarom u wilt werken bij Interchemie welke kennis, ervaring en kwaliteiten u meebrengt.


Als wij mogelijkheden zien voor samenwerking houden wij uw gegevens in portefeuille. Zodra een passend lijkende vacature ontstaat nemen wij contact met u op.


U kunt curriculum vitae met begeleidend schrijven sturen naar:


Interchemie Werken 'De Adelaar' BV

Laan van Diepenvoorde 25, 5582 LA, Waalre


of via e-mail naar: [email protected]


t.a.v. de heer A. Mateman

[profiler]
Memory usage: real: 9175040, emalloc: 8949584
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem