Careers

 • Vacature: Business Development Manager

  16 Apr, 2021

   

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Business Development Manager”. In deze uitdagende en brede functie bent u verantwoordelijk voor het in kaart brengen van nieuwe markten en prospects. Op zelfstandige wijze doet u marktonderzoek vanuit ons kantoor te Waalre waarna u contact legt met potentiële partijen en een hechte relatie opbouwt met nieuwe partners. U geeft opvolging aan verzoeken van bedrijven vanuit diverse landen om Interchemie producten te mogen importeren. U werkt nauw samen met uw collega’s van de sales en marketing afdeling en rapporteert rechtstreeks naar de CEO en verkoop directeur.

  Read More
 • Vacature: Productie monteur E&I/WTB

  18 Mar, 2021

  Interchemie Werken “De Adelaar” BV zoekt voor de productiefabriek in Venray een:
  Productie monteur E&I/WTB

  Read More
 • Vacature: Regulatory Affairs Officer

  11 Mar, 2021

  Momenteel zijn wij ter uitbreiding voor onze vestiging in Waalre op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van: Regulatory Affairs Officer.
  Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, het doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de functionaris.

  Read More
 • Vacature: QC Technician

  23 Mar, 2021

  Interchemie Werken “De Adelaar” B.V. is een snelgroeiende en internationaal opererende organisatie, actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen en diervoeders. Voor onze productielocatie in Venray zijn wij op zoek naar een: QC Technician

  Read More
 • Vacature: Machine Operator

  21 Feb, 2017

  Als operator ben je samen met een collega verantwoordelijk voor een van de productielijnen waarop onze producten gemengd en verpakt worden. Je bent handig in het werken met machines en je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om het proces verder te verbeteren. Ook eventuele kleine (ver)storingen kun je zelfstandig oplossen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het op de juiste manier vullen en opstarten van de productmenger.

  Read More

Open Sollicitaties

Heeft u belangstelling om te werken bij Interchemie maar hebben wij op dit moment geen (passende) vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie met curriculum vitae en een brief waarin u aangeeft: naar welk soort functie u solliciteert hoeveel uren u wilt werken waarom u wilt werken bij Interchemie welke kennis, ervaring en kwaliteiten u meebrengt.


Als wij mogelijkheden zien voor samenwerking houden wij uw gegevens in portefeuille. Zodra een passend lijkende vacature ontstaat nemen wij contact met u op.


U kunt curriculum vitae met begeleidend schrijven sturen naar:


Interchemie Werken 'De Adelaar' BV

Laan van Diepenvoorde 25, 5582 LA, Waalre


of via e-mail naar: [email protected]


t.a.v. de heer A. Mateman

[profiler]
Memory usage: real: 9699328, emalloc: 9360984
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem