Interchemie Werken “De Adelaar” B.V. is een snelgroeiende en internationaal opererende organisatie actief in het produceren en verkopen van diergeneesmiddelen. Naast het in Waalre gevestigde hoofdkantoor heeft zij een productielocatie in Venray, Litouwen en Estland.

Met een productenpakket dat onder andere bestaat uit wateroplosbare poeders, injectievloeistoffen en orale producten komt Interchemie tegemoet aan de eisen en wensen van diverse afnemers. De eindproducten gaan via de zorgvuldig geselecteerde distributeurs naar de eindverbruiker.

Interchemie kan getypeerd worden als een zeer open organisatie met uitermate korte communicatielijnen waarin veel ruimte bestaat voor een persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

 

Momenteel zijn wij voor op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van:

RA Documentation Specialist

Voor de afdeling Inkoop / RA (Regulatory Affairs). Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, nauwkeurigheid van werken, het doorzettingsvermogen, de service gerichtheid en de professionaliteit van de functionaris.

 

Functieomschrijving:

·        Het reviewen van de documentatie ter vrijgifte van producten conform de geldende regelgeving. Na afronding van het opleidingstraject zal de vrijgifte door de QP-er zelf uitgevoerd worden;

·        Het opvragen bij leveranciers en/of fabrikanten en opslaan van documenten benodigd voor het registratieproces (API’s, excipients en verpakkingsmaterialen)

·        Intensief samenwerken met collega’s van Registrations (Nederland, Litouwen en Estland), QESH en Purchase.

·        Samen met de Purchasers onderhouden van contacten met bestaande relaties en selecteren van nieuwe leveranciers en verder uitbouwen, zowel nationaal als internationaal.

·        Functioneel rapporteren aan de Tactical Purchase Manager.

 

Functie eisen:

·        HBO werk en denkniveau.

·        Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

·        Aantoonbare werkervaring als Documentation Specialist is een pré.

·        Zelfstandig, nauwkeurig, doorzetter, servicegericht, communicatie en teamplayer.

·        Goede computervaardigheden

 

Wij bieden:

·        Een aansprekende en zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng.

·        Standplaats: Waalre

·        Goede arbeidsvoorwaarden.

 

Deze functie als RA Documentation Specialist biedt genoeg mogelijkheden om zijn werkterrein binnen Interchemie werken “De Adelaar” BV  te verbreden.

 

Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun curriculum vitae met begeleidend schrijven sturen naar:

 

Interchemie werken “De Adelaar” B.V., [email protected]  t.a.v. afdeling Human Resources. Informatie over deze functie kan ingewonnen worden bij HR Interchemie: Hugo Bongers tel: 088 - 525220.