Sort By:
Show:
5 Item(s)

Vacature: Purchase Manager

9/10/2020 12:09 AM

Momenteel zijn wij voor op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van:

Purchase Manager

Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de commerciële vaardigheden, onderhandelingsvaardigheid, zelfstandigheid, het doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de functionaris. Van de juiste kandidaat wordt verwacht dat hij/zij de drive heeft om het inkoopproces continu te willen verbeteren als ook continu te zoeken naar mogelijkheden om het inkopen efficiënter te willen doen.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “B2B Sales Manager/Account Manager”. In deze uitdagende en brede functie wordt een groot beroep gedaan op je zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en professionaliteit. Je zal onderdeel uitmaken van het sales en (product) marketing team bestaande uit 10 enthousiaste medewerkers.

Jouw voornaamste doel is het realiseren van verkoop doelstellingen op basis van grondige marktanalyse, zakelijk instinct en ondernemersgeest in meerdere landen.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Vacature: Supervisor QC

6/3/2020 8:02 AM

Voor onze productielocatie in Venray zijn wij op zoek naar een: Supervisor QC Het doel van de functie: Het aansturen van het enthousiaste team van medewerkers binnen het chemisch analytisch laboratorium van Interchemie Werken “De Adelaar” B.V.. Binnen deze afdeling zorg je voor verdere optimalisatie van de lopende processen en zorg je voor de ontwikkeling en validatie van nieuwe analysemethoden. De werkzaamheden binnen het laboratorium bestaan uit het analyseren van grondstoffen en eindproducten middels (U)HPLC-apparatuur, FTIR, identificatietesten en diverse natchemische methoden. Dit alles gebeurd volgens vastgestelde procedures met betrekking tot onze kwaliteitssystemen GMP en GMP+. Door je werkhouding, inzet en persoonlijkheid is het voor jou een vanzelfsprekendheid om met alle afdelingen binnen de organisatie samen te werken. Als Supervisor QC rapporteer je rechtstreeks aan de QESH Manager.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Momenteel zijn wij ter uitbreiding voor onze vestiging in Waalre op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van: Regulatory Affairs Officer.
Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, het doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de functionaris.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Vacature: Machine Operator

9/20/2016 7:34 AM

Als operator ben je samen met een collega verantwoordelijk voor een van de productielijnen waarop onze producten gemengd en verpakt worden. Je bent handig in het werken met machines en je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om het proces verder te verbeteren. Ook eventuele kleine (ver)storingen kun je zelfstandig oplossen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het op de juiste manier vullen en opstarten van de productmenger.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company
Sort By:
Show:
5 Item(s)
[profiler]
Memory usage: real: 10223616, emalloc: 9904928
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem