Sort By:
Show:
6 Item(s)

Vacature: Supervisor QC

6/3/2020 8:02 AM

Voor onze productielocatie in Venray zijn wij op zoek naar een: Supervisor QC Het doel van de functie: Het aansturen van het enthousiaste team van medewerkers binnen het chemisch analytisch laboratorium van Interchemie Werken “De Adelaar” B.V.. Binnen deze afdeling zorg je voor verdere optimalisatie van de lopende processen en zorg je voor de ontwikkeling en validatie van nieuwe analysemethoden. De werkzaamheden binnen het laboratorium bestaan uit het analyseren van grondstoffen en eindproducten middels (U)HPLC-apparatuur, FTIR, identificatietesten en diverse natchemische methoden. Dit alles gebeurd volgens vastgestelde procedures met betrekking tot onze kwaliteitssystemen GMP en GMP+. Door je werkhouding, inzet en persoonlijkheid is het voor jou een vanzelfsprekendheid om met alle afdelingen binnen de organisatie samen te werken. Als Supervisor QC rapporteer je rechtstreeks aan de QESH Manager.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Momenteel zijn wij voor op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van: 

RA Documentation Specialist

Voor de afdeling Inkoop / RA (Regulatory Affairs). Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, nauwkeurigheid van werken, het doorzettingsvermogen, de service gerichtheid en de professionaliteit van de functionaris.

 
Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Als management assistent heb jij een belangrijke rol binnen Interchemie. Het is jouw primaire taak om de CEO te assisteren in het goed uitvoeren van zijn rol. Je werkt nauw samen met je collega’s. Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, nauwkeurigheid van werken, het doorzettingsvermogen, de service gerichtheid en de professionaliteit van de functionaris.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

(Junior) Maintenance en Project Manager

Als gevolg van de verdere groei van Interchemie Werken “De Adelaar” B.V. worden op beide locaties diverse grotere projecten opgestart die een goede begeleiding bij de uitvoering nodig hebben. Daarnaast dient het technisch onderhoud verder geprofessionaliseerd te worden.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Momenteel zijn wij ter uitbreiding voor onze vestiging in Waalre op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van: Regulatory Affairs Officer.
Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, het doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de functionaris.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Vacature: Machine Operator

9/20/2016 7:34 AM

Als operator ben je samen met een collega verantwoordelijk voor een van de productielijnen waarop onze producten gemengd en verpakt worden. Je bent handig in het werken met machines en je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om het proces verder te verbeteren. Ook eventuele kleine (ver)storingen kun je zelfstandig oplossen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het op de juiste manier vullen en opstarten van de productmenger.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company
Sort By:
Show:
6 Item(s)
[profiler]
Memory usage: real: 10223616, emalloc: 9956856
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem