Sort By:
Show:
7 Item(s)

QA&C en Improvement Engineer

Als gevolg van de verdere groei van Interchemie Werken “De Adelaar” B.V. is er ook behoefte aan de verdere ontwikkeling van de QESH-afdeling. Samen met je overige collega’s binnen de afdeling voer je de dagelijkse werkzaamheden uit met betrekking tot onze kwaliteitssystemen (GMP en GMP+) en ben je voortdurend bezig om de productie processen verder te optimaliseren. Door je werkhouding, inzet en persoonlijkheid is het voor jou een vanzelfsprekendheid om met alle afdelingen binnen de organisatie samen te werken. Deze functie is goed in te vullen door personen welke werkervaring hebben opgedaan binnen de farmaceutische-,  levensmiddelen- of aanverwante industrie.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Product Manager Feed Additives

11/22/2019 6:09 AM

Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Product Manager - Feed additives”. In deze nieuwe, uitdagende en brede functie zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van onze nieuwe feed additives product line-up (acidifiers, microbial additives, premix, probiotics, enzymes, amino acids, antioxidants en andere ingrediënten voor veevoeding). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het strategisch positioneren van Interchemie in deze competitieve industrie

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Business Development Manager”. In deze uitdagende en brede functie bent u verantwoordelijk voor het in kaart brengen van nieuwe markten en prospects. Op zelfstandige wijze doet u marktonderzoek vanuit ons kantoor te Waalre waarna u contact legt met potentiële partijen en een hechte relatie opbouwt met nieuwe partners. U geeft opvolging aan verzoeken van bedrijven vanuit diverse landen om Interchemie producten te mogen importeren. U werkt nauw samen met uw collega’s van de sales en marketing afdeling en rapporteert rechtstreeks naar de CEO en verkoop directeur.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Momenteel zijn wij ter uitbreiding voor onze vestiging in Waalre op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van: Regulatory Affairs Officer.
Het betreft een uitdagende en brede functie waarin een groot beroep gedaan wordt op de zelfstandigheid, het doorzettingsvermogen en de professionaliteit van de functionaris.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “B2B Sales Manager/Account Manager”. In deze uitdagende en brede functie wordt een groot beroep gedaan op je zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en professionaliteit. Je zal onderdeel uitmaken van het sales en (product) marketing team bestaande uit 10 enthousiaste medewerkers.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Product Manager Veterinair”. In deze uitdagende en brede functie adviseer en ondersteun jij onze distributeurs bij veterinair technische vraagstukken. Dit betreft wereldwijd de training van de veterinaire medewerkers van onze distributeurs en het geven van seminars en advies aan dierenartsen en veehouders.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company

Vacature: Machine Operator

9/20/2016 7:34 AM

Als operator ben je samen met een collega verantwoordelijk voor een van de productielijnen waarop onze producten gemengd en verpakt worden. Je bent handig in het werken met machines en je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om het proces verder te verbeteren. Ook eventuele kleine (ver)storingen kun je zelfstandig oplossen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het op de juiste manier vullen en opstarten van de productmenger.

Read More
Posted in Careers By Interchemie Company
Sort By:
Show:
7 Item(s)