Careers

 • Vacature: DTP & Sales Support Medewerker

  23 May, 2017

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “DTP & Sales Support Medewerker”. In deze functie verzorg je DTP activiteiten ten behoeve van onze verpakkingen, zoals de opmaak van labels en leaflets. Je verzorgt de bijbehorende administratieve taken. Je ondersteunt daarnaast de Sales en Marketing afdeling door diverse office taken op je te nemen zoals data invoer in onze informatiesystemen, correspondentie, faciliteren van klanten die ons bezoeken. Er wordt een groot beroep gedaan op je zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en professionaliteit. 

  Read More
 • Vacature: Marketing researcher

  15 May, 2017

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Marktonderzoeker”. In deze functie breng je potentiele export markten in kaart en verdiep je onze kennis van de markten waar we actief zijn. Door systematisch data te verzamelen en te analyseren ondersteun je Sales bij het ontwikkelen van nieuwe markten. Daarnaast zal marktonderzoek bijdragen aan het in de markt zetten van nieuwe producten en het verder ontwikkelen van ons aanbod aan onze klanten. Er wordt een groot beroep gedaan op je zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en professionaliteit. 

  Read More
 • Vacature : Export Account Manager

  10 Mar, 2017

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Export Account Manager”. In deze uitdagende en brede functie onderhoud je de relatie met name vanuit ons verkoopkantoorwerk. Je maakt 1 à 2 keer per jaar een reis waarbij je een aantal klanten bezoekt. Er wordt een groot beroep gedaan op je zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en professionaliteit. 

  Read More
 • Vacature: Product Manager Veterinair

  17 Feb, 2017

  Momenteel zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van “Product Manager Veterinair”. In deze uitdagende en brede functie adviseer en ondersteun jij onze distributeurs bij veterinair technische vraagstukken. Dit betreft wereldwijd de training van de veterinaire medewerkers van onze distributeurs en het geven van seminars en advies aan dierenartsen en boeren. 

  Read More
 • Vacature: Machine Operator

  21 Feb, 2017

  Als operator ben je samen met een collega verantwoordelijk voor een van de productielijnen waarop onze producten gemengd en verpakt worden. Je bent handig in het werken met machines en je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om het proces verder te verbeteren. Ook eventuele kleine (ver)storingen kun je zelfstandig oplossen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het op de juiste manier vullen en opstarten van de productmenger.

  Read More

Open Sollicitaties

Heeft u belangstelling om te werken bij Interchemie maar hebben wij op dit moment geen (passende) vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie met curriculum vitae en een brief waarin u aangeeft: naar welk soort functie u solliciteert hoeveel uren u wilt werken waarom u wilt werken bij Interchemie welke kennis, ervaring en kwaliteiten u meebrengt.


Als wij mogelijkheden zien voor samenwerking houden wij uw gegevens in portefeuille. Zodra een passend lijkende vacature ontstaat nemen wij contact met u op.


U kunt curriculum vitae met begeleidend schrijven sturen naar:


Interchemie Werken 'De Adelaar' BV

Laan van Diepenvoorde 25, 5582 LA, Waalre


of via e-mail naar: vacatures@interchemie.com


t.a.v. de heer M. Gellings